Deelnemen

Natuurlijk wil je graag deelnemen en deze unieke kans niet voorbij laten gaan. Schrijf je in bij de verantwoordelijke van je ploeg en we zetten je op de deelnemerslijst (naam en e-mailadres).  En dan is het aan jou om zoveel mogelijk sponsors binnen te halen!

De lijst van verantwoordelijke per ploeg:

U6 Kristof Van de Velde
U8 Mario Bernard
U10 Mario Bernard
U12 Hugo Verbeeck
U14 Steven Muys
U16 Bob Delbaere
U19 Mario Bernard
Recreanten Ronny Michielsen
Gewestelijke 3 Tom Naessens
Gewestelijke 4 Tom De Ceulaer
Kern Lars Mattheyses
Guest Team Walter De Roeck

De Warmste Ploeg van Sikopi

De Warmste Ploeg van Sikopi zal worden bepaald door de procentuele aanwezigheid van de spelers binnen de ploeg. We geven een voorbeeld. De U19 zijn met 10 spelers in hun ploeg op onze ledenlijst. Er zijn 8 deelnemers van de U19. Dit wil zeggen dat de U19 een score halen van 80%. De ploeg met de hoogste score zal op de avond zelf verkozen worden tot “De Warmste Ploeg van Sikopi”.


De Warmste Speler van Sikopi

De Warmste Speler van Sikopi zal bepaald worden door het aantal sponsors die je als speler aan jou kan verbinden. Het totale bedrag speelt hier niet mee. De speler die het meest aantal sponsors heeft binnengehaald zal op de avond zelf verkozen worden tot “De Warmste Speler van Sikopi”.


Gaat het niet te koud of te nat zijn?

Dat kan zeker maar wij vinden dat dit ons zeker niet mag tegenhouden. Integendeel zelfs! Dan wordt de opoffering net groter. De verbinding tussen ons allen hechter. En we hebben natuurlijk steeds het goede doel in ons achterhoofd. De weg die deze mensen afleggen is natuurlijk niet te vergelijken met een leuke korfbaltraining (in de regen).


Hoe geef ik mijn sponsors door?

Laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen, de frietchinees, of wie dan ook! Sponsors kunnen de deelnemers heel eenvoudig opzoeken en sponsoren via deze pagina.